Házi készítésű, vecsési savanyúságok -  mesterfokon!

 

Pfeferoni Bt.

vecsési savanyúságok

 

 

 

 

Rólunk

 

        A Pfeferoni Bt. családi vállalkozás. Vállalkozásunk a világszerte ismert vecsési savanyú káposzta és más zöldségfélékből készült savanyúságok előállításával foglalkozik. Családunk második generációja foglalkozik ezzel a mesterséggel, kezdetben őstermelői keretek közt, majd 1996-tól Betéti Társaság formájában. A vecsési káposzta és más zöldségfélék termelésével is foglalkozunk, amit viszont nem termelünk meg, azokat kivétel nélkül magyar gazdáktól vásároljuk fel.

          Célunk a folyamatos fejlődés, az elkészített savanyúságok kiváló minőségének folyamatos biztosítása. Termékeinket a vecsési savanyító üzemünkben állítjuk elő HACCP rendszerben. Savanyúságaink kizárólag saját magunk által feldolgozottak, idegen készáruval nem kereskedünk. Értékesítésünk mintaboltunkban, a budapesti Bosnyák téri Vásárcsarnokban és viszonteladói partnereinken keresztül történik (zöldséges üzletek, húsboltok, éttermek, konyhák).

  Az áruszállítást heti rendszerességgel végezzük. Budapesten, Délnyugat-Pest megyében és Fejér megyében partnerek jelentkezését is szeretettel várjuk.

 

 

Munka közben a határban

 

 

 

 

<Nyitólap  Kapcsolat  Rólunk  Termékeink  Értékesítés  Üzletünk  Városunkról  Jogi nyilatkozat>

Ajánlott felbontás: 1280x1024 | Ajánlott böngészõ: Internet Explorer

Lapunk legutolsó frissítése: 2012. április 09. hétfő

 

webdesign by Szabados

Minden jog fenntartva. ©2011. Pfeferoni Bt.